Ruska dača logo
Predpraznični Istanbul in Yeni džamija z ladjicami v Zlatem rogu
PREDLOG PROGRAMA ~ 4 dni v Istanbulu

Istanbul - mesto dveh celin

Naj se potovalna zgodba prične z doživetji Evrope in Orienta. Odpravite se z nami od Bizanca do Konstantinopla in vse do Istanbula. Naj vas premami veliki bazar, sobane palače Dolmbače in prelepi Bospor.

Preberite več
Za podjetja
PREDLOG PROGRAMA ~ 1 dan v Avstriji

Hallstatt z rudnikom soli in Wolfgangsee

Manjša skupine po dogovoru. Odličen 'teambuilding'. Slovensko vodenje. Program spremenimo in dopolnimo glede na želje skupine. Možnost priprave 2-dnevnega programa.

Preberite več
Za podjetja
PREDLOG PROGRAMA ~ 4 dni v Sankt Peterburgu

Njegovo Veličanstvo Sankt Peterburg

Za ljubitelje zgodovine, umetnosti in kulture. Odkrijte skrite kotičke, zgodovinske znamenitosti in kulturne presežke Sankt Peterburga. Odlično slovensko vodenje.

Preberite več
Za podjetja
PREDLOG PROGRAMA ~ 4 dni v Kapadokiji

Mesečeva pokrajina Kapadokija

Neverjetna pokrajina. Posebna nastanitev v skalnem hotelu. Odlična hrana. Adrenalin. Vrhunsko vodenje.

Preberite več
Grad Miramare v Italiji
PREDLOG PROGRAMA ~ 1 dan v Italiji

Miramare - Palmanova - Oglej - Gradež

Od Habsburžanov v dvorcu Miramare do šarmantne Palmanove in do Ogleja, središča oglejskih patriarhov z imenitnimi mozaiki v Poponovi baziliki ter do letovišča Gradež.

Preberite več
Za podjetja
PREDLOG PROGRAMA ~ 2 dni v Beogradu

Beograjska nostalgija in šarm

Beograd - mesto bogate kulture, zgodovine in naroda. Za nekatere bo doživetje morda nostalgično, za druge nekaj novega in povsem drugačnega. Navdušili vas bodo posebni šarm ljudi, gostoljubnost in odlična hrana. 2 dni, odhod možen vsak dan.

Preberite več
Aktualna potovanja
Ruska dača logo
2020
26. 12. 2020

Namibija

Pravljično potovanje vas bo popeljalo v Namibijo − južnoafriško deželo ob Atlantiku, ki na severu meji na Angolo in Zambijo, na vzhodu na Bocvano in na jugu na Republiko Južno Afriko.

Preberite več
2021
maj 2021

Ruska pravljica na reki Volgi – 8 dni

Križarjenje med Moskvo in Sankt Peterburgom na eni najboljših rečnih ladij M.Rostropovič 5*, ki plujejo po reki Volgi. Pestro dogajanje na ladji, odlična kulinarika, prijazno osebje. Doživetje Moskve, Sankt Peterburga in slikovite pokrajine z vasmi ob ruskih rekah in jezerih. Vodenje v angleškem jeziku z možnostjo podaljšanja programa.

Preberite več